Kā pavadīt lieliskas ģimenes brīvdienas Ēģiptē

Ēģipte ir viena no aizraujošākajām un daudzveidīgākajām valstīm pasaulē ar senu vēsturi, bagātu kultūru, satriecošām ainavām un draudzīgiem cilvēkiem. Tas ir arī lielisks galamērķis ģimenēm, kas vēlas kopā piedzīvot neaizmirstamu piedzīvojumu. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties iepazīt piramīdas, doties kruīza braucienā pa Nīlu, atpūsties pludmalē vai iepazīt ēģiptiešu dzīvi, šajā apbrīnojamajā valstī ikviens atradīs ko sev.

Ja esat Ēģiptes ceļojumu rezervēšanas posmā un plānojat ģimenes atvaļinājumu Ēģiptē, šeit ir daži padomi un idejas, kā maksimāli izmantot laiku un izbaudīt katru mirkli.

Sāciet savu ceļojumu Kairā

Ēģiptes apmeklējums nebūtu pilnīgs, ja nebūtu apmeklēti daži no Kairas ikoniskajiem pieminekļiem, piemēram, Ēģiptes muzejs un Gīzas piramīdas. Tā sienās atrodas tūkstošiem gadu senas vēsturiskas relikvijas, tostarp slavenā Tutanhamona kolekcija. Turklāt jums ir iespēja apbrīnot vienu no septiņiem vēstures brīnumiem – Lielās piramīdas! Neviens ceļojums tur nebūtu pilnīgs, ja neredzētu Sfinksu, kas sargā to ieeju.

Kaira ir arī dinamiska un rosīga pilsēta, kurā ir daudz ko darīt un redzēt. Jūs varat pastaigāties pa veco islāma kvartālu, iepirkties Khan el-Khalili bazārā, baudīt vietējās virtuves ēdienus kādā no daudzajiem restorāniem vai vērot tradicionālo deju šovu naktī.

Kruīzs pa Nīlu

Ideja par kruīza ceļojums braucienu pa Nīlu var šķist tūristiska, taču patiesībā tas ir viens no labākajiem veidiem, kā iepazīt Ēģiptes kultūru un vēsturi. Kruīzs pa Nīlu aizvedīs jūs no Asuānas uz Luksoru (vai otrādi), pa ceļam apstājoties pie dažādiem tempļiem un pieminekļiem. Jūs redzēsiet dažas no iespaidīgākajām Ēģiptes vietām, piemēram, Filaes templi Abu Simbelas templi Karnakas templi Karāļu ielejas templi, kur tika apglabāti faraoni.

Kruīzs pa Nīlu dos jums arī iespēju atpūsties un izbaudīt ainavas uz kuģa. Jums būs pieejamas ērtas kajītes ēdināšana izklaides iespējas, piemēram, peldbaseins, sauļošanās klājs, atpūtas bārs, spa Dažos kruīzos pat tiek piedāvātas aktivitātes bērniem, piemēram, spēles, amatniecība, stāstu stāstīšana.

Noslēdziet savu ceļojumu Šarmelšeihā.

Šī pilsēta Sīnāja pussalas dienvidu galā ir Ēģiptes pludmales kūrortu centrs Tā ir lieliska vieta, kur atpūsties pēc atpūtas valsts izpētes Jūs varat izvēlēties no dažādām viesnīcām, kas atbilst jūsu budžeta vēlmēm, neatkarīgi no tā, vai vēlaties luksusa “viss iekļauts”, ģimenei draudzīgu vai videi draudzīgu.

Šarm El Šeihā ir kaut kas ikvienam, kad runa ir par pludmales izklaidi Jūs varat peldēties snorkelēt nirt koraļļu rifos redzēt krāsainas zivis jūras dzīvi Jūs varat arī izmēģināt ūdens sporta veidus, piemēram, vindsērfingu kaitborda sērfošanu parasailing ūdens motociklu braukšanu ar banānu laivu vai braucienu ar laivu ar stikla dibenu Ja vēlaties palikt sauss, varat doties uz tuksneša safari ar kvadraciklu, braukt ar kamieļiem vai apmeklēt Svētās Katrīnas klosteri vecākais darbojošais kristiešu klosteris pasaulē.

Šarm El Šeihā ir arī daudz iespēju naktsdzīve, iepirkšanās un ēdināšana Jūs varat pastaigāties pa Naama Bay promenādi un atrast kafejnīcas, bārus, klubus, veikalus, restorānus, kas atbilst jūsu gaumei Jūs varat arī apmeklēt Soho Square moderno kompleksu c